Min blogg om livet utenfor...

Koser oss kostelig her på vår planet og observerer det som nå skjer på jorden. Vi skulle jo invadere jorden og skape mayhem.. Men vi ser jo nå at USA's president klarer det godt på egen hånd. Maken til klovn har vi ikke sett i løpet av de 49 år vi har raidet 5 jordlignende planeter. Nå bruker vi bare jordkloden deres som "underholdningssenter". Vi følger med og ler oss glugg ihjel. Vi vurderer nå å innta jorden før mannen med den største knappen trykker på den av ren og skjær idioti.

Overtagelse av jorden er nå godt igang og alt er etter planen. Vårt hovedmål: President USA, er i boks. Du trodde vel ikke at Trump er et menneske? Neida, han er vår mann satt dit. Så det ser ut til at det hele skal ende i et ragnarokk og så kommer vi etter med store styrker og resten av vår befolkning og bosetter oss på restene. Vi er jo tilpasset et liv med atomstråling, så det blir niks problem for oss.

Ja nå var dere vel sikker på at jeg var dau...? Neida, har bare vært på sommerferie på hjemplaneten min. 2 uker med chill! Deilig!

Nå har det seg sånn at 2 uker hjemme på min planet tilsvarer omtrent 4 år her på jorden. Men nå er jeg altså tilbake og klar for å infiltrere politikken og vedlikeholde våre hemmelige alienbaser som er gravd ut dypt nede i jorda. Ble rekrutert til den jobben back home. Overtakelse av jorden er neste på agendan

Heisann!

Lenge siden jeg har fått oppdatert bloggen min nå, men jeg har vært borte en god stund fra sosiale medier. Jeg var på bytur her i våres, og etter en fuktig kveld på by'n, så ble jeg kidnappet av ei som het Gry Janicke Jarlum. Hun bortførte meg i kjøretøyet sitt, og låste meg inne på vaskerommet sitt i sin egen leilighet. Her har hun utført diverse undersøkelser og forsøk på kroppen min. Jeg tror også at hun gjorde seg gravid med meg.. Etterpå tok jeg en sigg.., men da ble jeg bastet og bundet, satt på øreklokker med en låt kallt "svake menn'sker" på fullt volum i øregangene. Trodde jeg skulle bli gal!! Har til nå vært fanget der intil jeg fikk vridd meg ut av tauene og flyktet ut på gate. Skal ligge litt lavt en stund nå så ikke hun finner meg. Har ikke tenkt å skrive under på farskapspapirene.. Må bruke dagene på å høre på litt skikkelig Led Zeppelin og Uriah Heep for å hele øregangene mine.

Komm nettopp ned av påskefjellet. Sveipa over landskapet med fartøyet mitt. Det går ganske så godt nå, og jeg har prøvebeama en del hunder opp fra skiløypene. Slutta med det da da en av de dreit på styringspulten. Hundeeierne ble også rimelig forvirra, men tror ikke de oppdaget meg da jeg beama fra stor høyde og passa på å la sola skinne i øya på de. Var heller ikke så lurt å få inn de 12 hundene som var snøra sammen og hadde en slede hengende bak seg.. Ble viltert her inne da og jeg holdt på å styrte inn i Hafjell. Bitt ble jeg også, men det slutta de fort med da vi smaker mindre godt :-) Må ta en skikkelig vask av fartøyet nå og hente noe proviant, les: Kuer 

Nyeste kommentarer

21.03 | 16:30

Kult

...
05.02 | 15:34

Hei. Lagde den selv av glasshyller fra en butikk . mvh
Per Olav Hofstad

...
05.02 | 11:55

Hei. Vi er ute etter vegghengt vedstabler der man stabler ved på samme måte som din. Hvor er din kjøpt?

...
16.10 | 09:48

Søkke!

...